03 iulie, 2008

Foaie verde aruncare, câinele în apă m(o)are


Dragi cititori,

Bine aţi venit la ştirile de la ora 17, publicate la ora 22.

Din dosarele "(Unde-i?!) Protecţia animalelor", vă prezentam azi un nou caz cutremurător. Dacă anul trecut vă spuneam despre o întâmplare şocantă de la Balul din lic.Viteazu, care s-a soldat cu o găină ucisă cu cruzime de către "bobocei", şi, indirect, de profesori, azi avem o ştire mai senzaţională decât toate emisiunile lui DDD despre Elodia la un loc. Doar că la noi în emisiune, cea care a dispărut (dinainte sa apară încă), este numita Protecţia Animalelor.
Iată şi de ce: nişte tineri s-au dus la grătare şi cum statul român nu binevoieşte să facă nimic în privinţa câinilor vagabonzi, au "colectat" unul în drumul lor. Nefericitul animal nu ştia însă spre ce se îndreaptă şi mai ales, cu cine. Una dintre fetele de acolo avea fobie de câini. Şi cum...câinii la noi nici nu-s parfumaţi cu dolce şi cabana şi nu au haine de la prada, tânăra s-a gândit că are ea ac de cojocul lui, aşa că atunci când au ajuns la destinaţie (pe malul unui lac), s-a dus pe ponton cu animalul , i-a tras un picior în partea dorsală şi l-a aruncat în lac. Desigur, scopul era să ajute câinele în lupta cu încălzirea..locală, sau probabil a auzit de la Paris Hilton că noua mâncare cool în materie de câini sunt peştii...Şi cum tinerii nu aveau undiţă în dotare, fata s-a gândit că mai bine îi dă frau liber să îşi aleagă el singur meniul dorit. Ca desert, animalul avea şi trestie pe marginea apei din care se putea înfrupta în voie (dar nu putea ieşi, din păcate).
Probabil altfel ar fi fost situaţia dacă victima ar fi fost mai mică, să încapă într-o geantă cul al cărei nume începe cu Louis şi se termină cu Vuiton. Dar cel în cauză era complet uncool şi untrendy, cu un aer...ciobănesc care pe fată a enervat-o la culme.
Dacă vreţi să vă asiguraţi cu adevărat câinele, cumparaţi acum o poşetă Luis Vuiton. În caz că mergeţi în croazieră şi îl scăpaţi (la nervi), sare toată lumea dupa el...
Animalul a fost însă salvat de doi băieţi care s-au aruncat în apă după el, iar apoi l-au hrănit, dându-i porţia de grătare pe care trebuia să o mănânce inculpata. El se află acum în afara oricărui pericol, câtă vreme stă departe de astfel de fete cu porniri fotbalistice.
Din păcate, cred că vom bate mia de episoade în căutarea "Elodiei" noastre...

Şi acum, Ştiri mondene (adică COOL)

Doamnelor şi...domnilor (mai mult doamnelor),
Celebra vedetă internaţională, interjudeţeană şi locală Paris Hilton a lansat o nouă colecţie de poşete-câini! În acest an, s-a renunţat la elementul "poşetă", şi se pune accentul pe câinele rămas, căruia i se ataşează un lănţog de duăşpatru de karate împodobit cu nelipsitele sezonului, pietrele shwarovshki.

Ştirile se încheie aici. Dar realitatea rămâne. Felul în care se comportă unii oameni cu animalele e revoltător. Păcat însă că nu ai unde să-ţi exprimi revolta, nu e nimeni la noi care să răzbune toate nedreptăţile pe care le îndură , în tăcere, animalele.

5 comentarii:

Anonim spunea...

nah ca da auliyah com iarasi si din nou...voiam sa zic ca miar placea sa vad posete din piele de paris hilton=))crek lear purta cainii...

Anonim spunea...

deci mai hahalerelor ce suntetzi eu dau 10000$ sa salvam totzi cainii aruncati la apa si dati cu parfumuri dastea chanell(si-a-varza-si-a-miel).deci inculpata a nume care este care nu o cunosc da am putea sai dam porecla rexy dak tot e vorba de caini comunitari, ar trebui pedepsita cu sechestrare pe un an la domiciliul lu hahalera aia de paris vitton sau cum e chema,poate ia niste lectii de dog walk pe covoru negru de lemn sau poate incorporeaza(am invatzat cuvinte noi de cand cu facultatea asta pe care o practic acuma) niste apucaturi de pitipoance demne de sf cata botezatoru de haine fitzoase.asa ca mai hahalerelor nu statzi degeaba fuga la lacuri,rauri cautati orice patruped aruncat ca va dau norma pe fiecare firatzi ai dracului de simpatici

Anonim spunea...

uhm ... asta ii intamplarea de la hanu' pescarilor ? daca da , pana la urma era gata gata "inculpata" sa ia cainele acasa k s'o atasat de el ... dar "informatorui" vostru o plecat prea repede de la fata' locului[cam cu 5 ore =)) ] ca sa stie asta :> si defapt chiar "inculpata" i'a dat cel mai mult de mancare acolo ... deci your story is fucked up :))) da' merge pt una fictiva daca va ganditi ... :D . Ah , si inca o chestie ... cainele nu era o putza mica de caine , era un cainoc in toata regula , gata gata sa te doboare , deci cade faza cu paris hilton :D eventual daca paris ar fi tinuta in gura de caine ... :)
Semnat : un "nemernic" de la hanu' ancutzei

estetica blogului spunea...

Toble


Tocmai asta era ideea. DACA ar fi fost caine cool, pus intrun louis vuiton nu ajungea in apa.Fiindca asta implica indirect sa nu emane mirosu care il emana..cu unul mai..sa ii spunem suav..ce da a gucci...cabana sau orice or prefera cainii in ziua de azi.
Asta`i una... a doua e sub forma de intrebare: de unde stii tu cine a fost "informatoru`" nostru?:)) Te asigur eu ca a asistat la toata scena:) Fir`a`i a naibii de nemernic...noroc ca erai de partea cainelui si ne esti simpatic:))

Anonim spunea...

Prea tare articolu` asta :))):))):))