16 iulie, 2008

Foaie verde de furare, hotul palarie are


Buna seara Romania, buna seara Tara lui Papura-Voda!

Politia capitalei, mereu in actiune, a aparat ieri cu vitejie interesele cetatenilor, capturand un infractor suspect si periculos (mai mult suspect decat periculos). Acesta a fost prins in flagrant delict, in timp ce incerca sa deposedeze o cetateanca babuta de un obiect aflat in proprietate personala, situat in extremitatea nordica a corpului persoanei, de culoare alba, confectionat din paie.Hotul era si inarmat cu o arma alba potential letala, o coada de matura.

Comisarul Ciocan, aflat la plimbare cu masina de serviciu, si-a facut IMEDIAT datoria, dornic sa faca dreptate si sa aplice legea, fugind la fata locului, in statia de tramvai: “Imediat am acţionat, am lăsat maşina în mijlocul drumului cu motorul pornit şi am fugit după hoţ. L-am prins imediat şi l-am băgat în maşină" ne-a declarat el. "Cine-a pus masina-n drum, ala a fost politai nebun" spune un vechi poverb..Desigur, in astfel de momente, se anuleaza orice regula de circulatie, pentru ca politistul adrenalinizat trebuia sa intervina imediat. Imediat putea interveni si Hotul nr.2, care sa ia la parcat masina de serviciu...

Agentul a reusit sa se strecoare in casa suspectului, si uitati ce a gasit:

Infractorul a fost dus la sectie, si anchetat, comisarul descoperind ca este de profesie "cersetor din zona","dar ancheta privind furtul pălăriei continuă".

Acum sa trecem la alte stiri. Tot din categoria "Politistii fac lucruri trasnite", un alt caz senzational. Politia romana face chiar totul intru folosul cetatenilor, astfel ca, iarna trecuta, au fost surprinsi impingand un vehicul inzapezit.
Iata ce inseamna adevaratul simt al datoriei. In timp ce altii omoara, violeaza si sparg banci...politia ce face? salveaza palarii si impinge mijloace de transport...Cel putin ne putem plimba cu palariile si autobuzul in siguranta, de restul se ocupa altii;)

Stirile se incheie aici.Pana data viitoare, tineti aproape (palariile).

Un comentariu:

Anonim spunea...

tara noastra`i cea mai tare:))


unde`i Doamne Vlad Tepes??