09 noiembrie, 2007

Lumea asta e pe dos...toate merg cu susu'n jos..(astept ziua in care prostia va domni doar in muzee)

Exhaustiv. Asta e cuvantul cheie pentru a descrie lumea din ziua de azi. Sa vorbim despre pozele care se fac in ziua de azi.....vorbeam cu aschiutza pe arhicunoscutul messenger yahoo...si la un moment dat...imi da un link....sa vad o poza....( http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do;jsessionid=ajZzxtJXut <--- pentru cei curiosi:P) poze ca astea..ar fi bune....ca monument al naturii patriei...da nu a noastre.....Doamne..... mi se intoarce stomacu pe dos cand vad asa ceva...sa stai cu fundu pe geam la oras.Maine-poimaine ne trezim ca si-l scoate la propriu pe geam si poza va fi facuta din exterior. Si eu care crdeam ca asa ceva mai vezi doar la Dan Diaconescu Direct (indirect-in direct, inregistrat si in reluare marti seara, inainte, dupa si in timp cu Mircea Radu). Oricum...asta sigur i-ar aduce un rating ceva mai mare....n-ar fi rau sa o invite....macar poate ar suna cineva sa ii spuna la fata cat e ceasu, neica! Ca ceasu e un obiect al naibii de greu de citit si de "descifrat".
Partea mai proasta stiti care e? Ca nu e ea singuru` exemplu..acuma...asa s-a intamplat...sa cada ea de tap ispasitor....oricum...reprezinta o categorie de oameni ..din pacate...e trist...sincer.
ASTEPT ZIUA IN CARE PROSTIA VA DOMNI DOAR IN MUZEE........
de fapt...ce probleme existentiale avem si noi....calota glaciara se topeste....oamenii mor in africa....si noi ne batem capu cu de-astea....foarte grav.....

nu stiu daca va spune ceva chestia asta....oricum....v-am lasat....pe data viitoare....aveti grija la ce poze faceti si mai ales UNDE le expuneti.....chair le vede lumea...

fetele...aveti cuvantu....TOBLERONE


Mda...deci as incepe prin a`mi ura LA MULTI ANI!:)) narcisismul imi permite sa fac asta, cu toate ca nu e atat de pronuntat fata de fata amintita mai sus.Ce pot sa zic? In fiecare zi surprind mostre de prostie, cele mai multe manifestate in cadrul exhaustivei noastre scoli, si as preciza ca majoritatea acestor mostre se manifesta prin genul asta de poze. Ba cu curu`( scuzati`mi expresia, dar in dictionar si in limbajul standard asa e trecut cuvantul,aceasta e varianta corecta, fund referindu`se la capatul unu obiect, de exemplu fundul unei oale, al unui lac etc, dar sa nu divagam)la geam, ba cu buzele date cu un kg de ruj(pardon, lipgloss, asa cica e la moda sa zici) si tuguiate, cu genele acoperind ochii sub greutatea exercitata de rimel, ba in tot felul de pozitii, care mai de care mai ,,artistice".Recunosc, am mai facut si noi poze in pozitii diferite, care sa dea bine la public, dar niciodata n`am intrecut limitele bunului simt sau ale normalitatii. Fetele astea nu mai au mult si ajung ca persoanele din poza ilustrata la post`ul anterior...serios vorbind.Oricum sunt fane.
Cand vine vorba de poze sunt adevarate profesioniste, genii ale pozitiilor, inventatoarele mersului pe jos si a gaurii in macaroana, dar cand vine vorba de Napoleon( Bonaparte, nu Dymanite:))) se uita la tine ca vitelul la poarta noua si intreaba:,, duuuuh...ha ha....cine`o fost ala? ceva creator de moda,draga?;;)".
Noah...cam asa cu genu` asta de persoane...nu numai fete ca sunt si baieti.Cati doriti.
Cozombrel, la multi ani si tie:*:*:* Ai cuvantul;)!
Aschiutza

COZOUMBRELUL SCRIE:

De acord.

P.S.: Ms de la multi ani:))ms la fel adik..desi or trecut 2 sapt:))

Niciun comentariu: