15 martie, 2008

Foaie verde prezentare...Cezar este foarte tare:X



Prezentare Catalin Botezatu..va spune ceva?Da..nici noua nu ne spunea prea multe, pana cand, ratand sansa de a ne culturaliza la Casa Culta de Cultura, am aflat ca asta se tinea peste drum de noi, si mai ales, pe gratis..Asa ca, luand o doza de Profanal, am intrat in cel mai cool club din parcarea plina, renumitul Bali..acolo... cautam dezorientate pe cineva care sa ne cunoasca si pe noi, regretand ca nu avem amici profani care in cazu de fata erau chiar de folos.Clubu` era plin de tipe si tipi coolamaie, si neavand locuri, ne`am postat p rand in 2 usi, dupa ce am cautat "usa neagra", de unde se pare k putea fi auzit Cata zbierand la manechine...Din pacate, nu am auzit nimic, puteam face niste bani, il puteam da facand scandal la Ciao tv si prin revistele de scandal da nah..Nu are rost sa mai spunem cum se holbau profanii de pe canapele la noi, proptite in usa si vorbind singure la telefonul fara semnal.

Dar..trebuie sa recunoastem k pana la urma a fost cea mai super trendy seara mondena:))...Atmosfera nici nu se compara cu cea din Disco Bar Roma de pe strada Magheru nr 0, aici chiar exista un barman, si nu pe post d invitat special:))..Stam noi ce stam, cand...deodata..incepe..MUZICA..TANNAAA..O muzica gladiatoreasca ce iti "gadila" urechile si de fapt tot corpul (propriu si de mobilier) in mod placut, pentru ca apoi sa isi faca intrarea..ei...(locuitorii Spartei)..Cu coifuri si scuturi ultimu racnet de spartani, inca ceva (nu multe) articole de imbracaminte si bineinteles incaltari Benvenutti, ca despre asta era de fapt vorba. Dupa ce barbatii fatali isi etaleaza spiritul razboinic, facand ture cu mersul lor sarmant, apare si conducatorul lor..CEZAR..cu coronita lui de lauri pe cap, aruncand priviri pline de sarm in jur.Ceva de..."speriat":)).Si cand deodata vine , ca tunetul , ca fulgerul , el..Cataliiiiinn Botezatu..care tot asa a si plecat, de parca injura in gand de toti spartanii. Pt cei interesati, purta un costum negru, clasic, a carui culoare apropo, fetelor :-j, se poarta alaturi de bej si alb , la pantofi in acest sezon primavara-vara-toamna-iarna:>. Dupa aceasta FURTUNA, am plecat si noi, parasind acest spatiu de vis si iesind in strada tacuta, fara bubuituri de la care sa orbesti (e pe bune - legea interactiunii analizatorilor:P)Acuma..noi speram ca Cezar a scapat cu bine si nu a fost asasinat pe treptele Bali`ului, ca Botezatu` s-a mai inveselit cu vreun fular, si ca gladiatorii nu au racit saracii k umblau cam despuiati , neica:)).

In concluzie, putem afirma cu tarie, ca SOCOTEALA DE ACASA NU SE POTRIVESTE CU CEA DIN TARG.
Unde dai si unde crapa..Dai in Casa de Cultura si crapa clubu` Bali..de la prea multi decibeli :))

ps: nu ne intelegeti gresit..prezentarea chiar a fost interesanta...acuma macar stim si noi cum era Sparta pe vremea lui Cezar...oare daca descriu prezentarea imi da 10 la latina?(proiectu e despre Roma..da ma rog..:P) hm....incercarea moarte n-are... oricum...cezar a fost FOARTE TARE FRATE...apropo: TU QUOQE, FILI MI BRUTUS? :p (pt cei care iubesc latina:P)

Deci...Botezatu? ...sau Cezar? tu alegi..cheia e la tine:P


Cozoumbrelul_enervat si Tobleronu_enamorat..

Un comentariu:

Anonim spunea...

yup... saw you 2 out the tram yo ;)) iWas wonderin' what u 2 homiez been doin' that late :)) (iWas out late too, but hey, it was worth beating Orbai at pool, uKnow =))) botezatu asta ii un fraier... cel mai neautentic fraier din moda... nu cred ca Leonidas sau Cezar sau alti aia ar fi purtat zorzoanele lui vestimentare ;)) Benvenutti sau cum le zice :)) ii f. naspa sa iti promovezi produsele folosindu-te de fals... (n-are de unde sti daca Marc Antoniu sau Decebal purtau Nike, adidas sau Abercrombie, deci...) e blasfemie curata :-? imi place remarcele voastre yo ;) f. misto :->