08 iulie, 2008

Foaie verde de vorbit...prezidentu`i înnegrit (în limbaj)





Nate Dogg feat 2Pac-Me and my homies
Asculta mai multe audio Muzica »

Daţi play la melodie ca nişte gangsteri adevăraţi!

Yo, ma` homieeeess! Whazaap??
Ia give it voi up for ma` homie Da President Bush, care o face lată..încă o dată. Aflat ieri la un summit (G-8) în Japonia, yo, George DubluVe` a scos, din nou, o perlă din oceanu` Iq-ului său de sub 70 de metri adâncime. În cadrul unui dineu oficial cu liderii africani, presidentu` s-a luat în vorbă cu preşedintele Nigeriei Umaru Yar'Adua, şi încântat probabil că a aflat cu cine conversează, a ţinut neapărat să i-l prezinte şi premierului canadian Stephen Harper: „Yo, Harper! Preşedintele Nigeriei” a făcut gangsterul din el, expresie ce dovedeşte că mai nou pe la Casa Albă se vorbeşte mai..negru.aşa...nigga` style.

Stilul asta, contrastul alb-negru, e în tendinţe rău de tot, pentru că nu e prima dată când omu' nostru îl "poartă". Acum doi ani, tot la summitul Gieee`8 (G-8), liderul de la Casa Albă l-a pus în încurcătură pe aliatul său britanic Tony Blair, cu un "Yo, Blair" la fel de nimerit. Un preşedinte simpatic şi coool, am zice, numai că acolo,prin sferele înalte ale politicii, "yo"-ul lui Bush se aude altfel: "Yo, Harper, faci ce zic eu că doar suntem prieteni"...

La acelaşi summit, acum doi ani, cancelarul Angela Merkel a avut parte de un scurt masaj pe umeri, în timp ce trecea Bushu' pe lângă ea, pentru că deh, la Americanu nr.1 regulile, de orice fel, nu se aplică. Tot aşa, nu era gangsta` să accepte retragerea din Irak, asta era pentru looseri,la fel şi cu Convenţia de la Geneva.

Dar, după cum vedeţi din poză, nenea president e un "white folk`gangsta` from new york" veritabil, homie bun cu Snoop Dogg et.co, YO! şi cam atât.


Ps: melodia e cu dedicatie pt toti homie`sii care ne citesc blogu. Yo yo yo, give it up for them!




3 comentarii:

Anonim spunea...

omg ce ***** de melodie :|
zcuzati`mi limbaju,da' asta nu e "gangsta' rap" =]


-jorj

Anonim spunea...

votati pt limbaj mai tare k al lui Bush
http://www.petitieonline.ro/petitie/impotriva_demisiei_lui_mircea_badea-p63601041.html

Anonim spunea...

votat , votat , votat !!! sa'l ia naiba pe ala care o facut petitia pentru demisia lu' mircea badea ... mircea badea ruleaza :> cel mai adevarat om din presa :D ms patrick pt link :D