31 iulie, 2008

Frunza verde judecată...hai la şcoala de soferi..cu câine cu tot (acolo găsiţi şi rima)






Azi suntem sincere..nu avem subiect de blog. Aşa că ne luăm de câini; din nou. S-au dovedit a fi cei mai buni prieteni ai bloggerilor...când n-ai despre ce scrie, te iei de ei...şi acuma dacă tot v-am lămurit cum stă treaba...hai să ne apucăm de povestit, că de-aicea în poveste înainte mult mai este de băsmuit.

În India, legea se aplică, se pare, tuturor, fără nicio discriminare..rasială. Om, câine, sau purice, dacă nesocotesti litera sfanta a legii, trebuie sa răspunzi pentru faptele tale. Acesta este şi cazul unui câine delincvent, zis Chhotu, din oraşul indian Purnea. Inculpatul, acuzat de tulburarea liniştii publice şi comportament violent, va fi judecat la un tribunal,pe data de 5 august, după ce i-a muşcat de mai multe ori pe vecinii stăpânei sale. Ca orice infractor care se respectă, el este un recidivist, întrucât a mai avut probleme cu legea şi în 2003, când a fost condamnat la moarte de către judecător, însă protecţia animalelor a anulat sentinţa. Avocatul patrupedului a argumentat insa ca, deşi avea destui oameni de muşcat în sală, câinele s-a comportat exemplar şi nici măcar nu a lătrat...

În timp ce altii sunt judecati aspru, un alt câine, de naţionalitate chineză de astă dată, era să rămână fără carnetul de conducere..(al stăpânilor). Dornici să-l înveţe să conducă, un cuplu de chinezi şi-au luat pudelul, maşina, nu şi capul, şi au ieşit in stradă să facă pe instructorii auto pentru câini. Poliţiştii i-au oprit, văzând că circulă cu viteza...câinelui (deloc turbat:)), şi au fost uimiţi să vadă animalul cu labele pe volan, în braţele unei femei care dădea la pedale. Până la urmă, de ce nu?Îţi iei câinele, te înscrii la şcoala de şoferi, şi vă luaţi amândoi carnetu`..data viitoare când vii de la cârciumă ştii cine conduce.Cu condiţia să nu-ţi înveţi câinele şi la beute..că atunci e chiar trist.


Aoleu....trebuie să încheiem....am întârziat la şcoala de şoferi. cutzzuuu!! treci încoa`....
ps: concluziile le trageţi voi şi le scrieti la comentarii:)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte buna ideea cu sofatu`...am si eu un caine...o sa il duc la scoala de soferi. Macar asa pot sa imi inec amaru prin cluburi pana dimineatza. Ma aduce cainele acasa:)
Cat despre blogu vostru...ce sa zic...am intrat din greseala pe el... e destul de dragutz...aveti idei bune. Tineti`o tot asa!

Anonim spunea...

eooo:)) cutzu sofer e al meu:D:)):)) deci cine vrea lectii anuntzti-va:)):)):D :P sofer sau nesofer Rocky RULLZ :X