06 ianuarie, 2008

Amintiri din copilarie -episodul 6. Revelion la Disco Bar Roma!!

Mama, s-a deschis un club mega-cool de super fitze!:X Nu-mi vine sa cred cat de marfa e. Azi, terminand orele mai devreme, am mers cu Asciutza dupa blat (sa picteze icoane pe el), cu Toblerone si cu no_haircut la Oramil. S pe drumul inapoi am avut revelatia:)). Dupa opriri consecutive la fiecare magazin ca sa holbam ca dioptriile la poarta noua (si sa fim privite de dinauntru la fel), dupa aceste opriri, privirile noastre au ramas atintite pe ceva de NEdescris care se descrie asa: pentru crearea unei ambiante, a spatiului exterior de la intrare, erau plasate diferite obiecte de decor, de culori si de mirosuri foarte diferite, cu o tenta asa..retro, antica, ce-ti dadea senzatia (vizuala si olfactiva) ca acea tot ce se afla acolo avea o vechime...:))
Dupa ce ti-ai gadilat placut ochii cu aceasta priveliste, observi ca in fata ta se ridica o cladire la fel de retro (observati armonizarea ambiantei) de o culoare portocaliu sters, gri, alb murdar si negru. Iar pe o tabla fixata deasupra usii scria cu litere mari cat sa se vada de la o posta DISCO BAR ROMA. Pe loc am inteles ca AICI trebuie sa ne oetrecem revelionul. Nici ca puteam gasi un alt local mai furmos.
Bautura e ieftina (si la propriu si la figurat), constand in tuica de pita excelenta, mancare aduci de acasa, (tot ce ai pe acolo) si in plus mai ai si ocazia sa dansezi toata noaptea, pentru ca scaune si mese oricum nu sunt. Invitatul special este unul mai senzational ca toate emisiunile lui Dan Diaconescu la un loc...si anume: BARMANUL!!! Plus ca vine Dacian de la Roma, sa ne povesteasca peripetiile sale, amintite in cartea lui : "CUM AM SUPRAVIETUIT LA ROMA". Mai vine si Dj Lordul John (care de la Londra vine anume) si multi altii. Poate avem noroc si reusim sa ii aducem si pe Elodia, si DD, si Dj Cioaca. La miezul noptii poti urmari in premiera episodul plus infinit din serialul "Enigma Elodiei", in direct (sau in reluare..)
Eu cred ca am emis un articol destul de persuasiv, incat sa va conving sa sunati ca sa va faceti rezervari la Discobar

14 decembrie (Vineri) 2007
Cozoumbrelul


Nu conteaza ca a trecut revelionul oameni buni, oricum la anu` oferta va fi la fel....aceiasi inviati "surpriza", aceiasi tuica din painea care a ramas de anu asta....aceiasi enigma nedezlegata a Elodiei....acelasi Lord John, un pic mai batran, si bineinteles...acelasi Barman... super tare.... nu stiu ce mai asteptati...faceti rezervari acuma,ca se ocupa locurile;)

06.01 (Duminica) 2008
Toblerone

Niciun comentariu: