22 octombrie, 2008

Foaie verde aniversare, blogu nost` un anişor are!




Dragi cititori,

Acum un an....pe vremea asta care este data de azi, 22 octombrie fix (ora 17.02), circula un mesaj prin reţeaua portocalei care zicea aşa: "Am făcut blog!".
La început nu prea ştiam noi care e faza..postam la gramadă, luam acelaşi subiect şi îl întorceam pe toate feţele. De fapt totul a pornit de acum doi ani cand am început să scriem într-un jurnal comun toate trăsnăile pe care le facem (câteva din ele le gasiţi şi pe blog, sub titlul de "Amintiri din copilărie"). Auzind din toate părţile că toată lumea avea blog am zis că asta nu e treabă şi că vrem şi noi. (Mamă cât de neautentice eram pe vremea aia...). Aşa am început să facem mişto dupaia cateva săptămani şi catalogam drept "bun de scris pe (pseudo) blog" tot ce ni se intampla sau NU.
Cu timpul, ne-am facut şi blog. Şi ne-am pus pe scris...şi ne-am pus pe scris....şi scriem şi acuma.. Ne-am redus numărul echipei de la 5 la 2. Între timp am mai avut şi alţi prieteni dornici de exteriorizare care au făcut muncă patriotică şi ne-au mai ajutat cu câteva articole. Paul, Nemernicu, Vlad si Vali, si Chiu (v-am scris în ordinea în care aţi postat sau ne-aţi ajutat cu editarea şi modificarea pozelor), mersi încă o dată. Sper că n-am omis pe nimeni.
Pe când nu aveam de-a face cu criza financiară si ne permitea bugetu, mai dădeam şi premii. Premii care au cam fost luate de Epure (ştiu că trebuia scris cu aprostrof da nu îl găsesc nicăieri de când cu diacriticele astea). Bine...îi mai datorăm un film..(NU, n-am uitat de el)
Ei...ce sa vă mai zicem? Mulţumim că ne citiţi, ne lăsaţi comentarii, ne trimiteţi poze şi ne încurajaţi (cei care o faceţi) etc. Cam asta e tot...

Până data viitoare....La mulţi ani la toată lumea, multă sănătate şi numai bine vă dorim de ziua noastră. Nu dăm de baut că, după cum am menţionat mai sus ne-a afectat rău criza din State. Da vă dam o poza cu cea mai scumpă şampanie.

Şi nu în ultimul rând..un trifoi cu patru foi verzi să aveţi şi noroc!



Echipa esteticii

2 comentarii:

Anonim spunea...

la multi ani ma bucur ff mult pt voi si sper sa avetzi din ce in ce mai multi vizitatori si sa imi vina inspiratia divina cu niste articole sa contribui si eu...apropo sampania aia pe cand o desfacem??si apropo de faza cu scrisu pe geam n-am uitat ;)

Anonim spunea...

la multzi ani`:))~:D:D:D