08 septembrie, 2008

Frunză verde de fineţe, cine vrea de-aici să-nveţe

Doamnelor şi domnilor,

Bine aţi venit la ştiri. O fată fină, proprietara unui Hummer H5, a accidentat grav un copac zis Sequoia Giganteea, care staţiona regulamentar. Acesta găzduia o specie unică de bufniţă, domiciliată într-o scorbură. Victima (copacul), a tăcut, cu înţelepciunea lui de sute de ani, dar iată ce a declarat fata:
"Băi păpuşă, deci să ştii că eeeeuu...(mestecă guma, face balon, şi îl sparge) tocmai vin de la salon.Mi-am făcut un tatuaj (scuipă) şi mă duceam acasă. Ascultam linistită timbaland şi mâncam o ceafă de porc şi dintr-o dată mi-a sărit cu copacu ăsta uncool în parbriz" (scuipă seminţe, se scobeşte între dinţi, îşi suflă nasul, duhnind a ceafă de porc cu cognac).
Oricât de reală ar părea, această ştire este fictivă, însă ilustrează tipul nou de femeie independentă, puternică, impunătoare, dar în acelaşi timp suavă şi delicată. Limbajul lor (verbal şi non-verbal) foarte raFINat, îl observi peste tot: pe stradă, în malluri, la tv, asortat unei îmbrăcăminţi elegankitchoase care îţi taie răsuflarea.
Cum orice turmă îşi are ciobanul, şi fetele fine îşi au liderul lor spiritual, nimeni alta decât femeia originală, femeia adevărată, şi femeia perfectă, NIKITA, pasionată de artă , de estetic, de sculpturile lui Mozart şi muzica lui Brâncuşi. Admiraţi-o aici, pe femeia independentă, care "gândeşte mult","iubeşte şi oferă sentimente în acelaşi timp", cum vă oferă clipe tandre în cada cu spumă inspumată. "Cu adevărat femeie ,doar pentru postul acasă tv":

Vreţi să vă convertiţi şi voi? Nici o problemă.Vă spunem noi cum.
"Cum să fii o fată fină":
Regula de aur: să ştii să faci ceafă de porc
2.să te îmbraci fin
3.să ai cel puţin 4 tatuaje
4.câte 1 kil jumate de silicon în fiecare..mamelă
5.să îţi placă să faci dragoste romanţată, nu sex
6.să conduci o maşină gingaşă şi suavă ca asta:








7.şi nu în ultimul rând, să ai un limbaj adecvat.

Cu prima regulă vă ajutăm noi, ca fete fine ce suntem, cu restu' descurcaţi-vă singuri/singure:

Ceafă de porc la grătar

Ingrediente:
1 garf (cam 2 kg), 3-4 boabe ienibahar, 1 căţel usturoi, ½ linguriţă boia de ardei, câteva boabe coriandru, sare, puţină grăsime

Dificultate: redusă


Mod de preparare:

Carnea (fără să fie spălată) se şterge bine cu un şervet umed, se sărează, se freacă cu usturoiul pisat şi mirodeniile. Se aşază într-un castron şi se lasă sa stea astfel 3-4 ore. Apoi se presară peste carne boiaua de ardei şi se aşază pe o tavă unsă cu grăsime. Se dă la cuptor la foc rapid 30 minute, apoi se face focul potrivit. Se ţine la cuptor 1 ½ oră. În timpul frigerii, se stropeşte din când în când cu zeamă din tavă. Se taie felii, se aşază pe farfuria de servit, se stropeşte cu zeama din tavă, strecurată şi se serveşte cu cartofi prăjiţi, salată sau gogoşari şi castraveciori în oţet.

Mod de servire: rece

Cum v-am obişnuit, vă spălăm păcatele după postul nostru profan cu o muzică bună:








Nu in ultimul rand, dorim sa le spunem LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Maria. Fetelor, multa sanatate va dorim si nu uitati sa fiti fine in continuare!

Un comentariu:

Anonim spunea...

super muzica din incheiere, bravo fetelor :*