25 septembrie, 2008


Dragi enoriaşi,

Ne-am adunat astăzi aici să celebrăm botezul nou-cusutei poşete Chanel de piciooorr, un exemplar mutant al speciei sale, dar care se va integra cu siguranţă uşor în colectiv, în cadrul societăţii noastre mondene. Acum e doar mai greu, când trebuie să suporte toate privirile intrigate ale uncoolilor depăşiţi de trend care nu au mai văzut aşa ceva, şi pe cele invidioase ale fetelor fine la care încă nu le-a sosit comanda de la Paris.

Din păcate, ne vom aduna curând să celebrăm trecerea în nefiinţă a celui care a fost Luis Vuitton, designer francez clasicist, dar asta este...e vremea avangardismului şi trebuie să se acorde microfonul noii generaţii( colecţii)...Asta pentru că analiştii vestimentari preconizează că în viitorul foarte apropiat, geanta pe umăr îşi va da obştescul sfârşit după ce, de la atâta avangardă chanalistă, va da în criză mai ceva ca America. Aşa că nu-i va rămâne decât să-şi reorienteze politica şi nenea Luis, şi ne vom căra cu toţii jenţile în picioare...şi vom creşte ratingu' spitalelor cu glezne rupte şi sucite. Mai lipsesc pantofii de mână şi sutienele de genunchi şi ţinuta e gata!

În orice caz, poşetuţa noastră şi-a găsit naşu'. Şi cu ocazia asta îi facem şi un cadou de botez, o cristelniţă "Canal", în care să intre şi să nu mai iasă.


Slujba s-a încheiat, dragi enoriaşi. Dacă vreţi să ajutaţi blogul, faceţi o donaţie la secţiunea comentarii. Şi Dumnezeu să vă ajute.
Poşeteee tuturooorr!

Amin.

3 comentarii:

Anonim spunea...

citisem undeva de poseta de picior in valoare de 1200 de $...dar ceva ma impiedica sa cred...faptul ca e de picior.

.acum voi deveni un 'epure foarte rau.

CARE poate FI rolul acelei mici tumori rezultate in urma unui amestec neortodox de prost gust cu inutilitate?
Rezulta un purtator de tampoane la picior ( nu's destul de rau??? mi-am baut lapticul!!! ) De fapt, daca imi imaginez o situatie in care acest mic depozit de bumbac procesat devine practic ( uh...ce imagini! ) sa stiti ca nu e chiar iesit din comun...( dar nu ma pun sa va descriu teoria, ca poate ma credeti un obsedat sau ceva ).
In alta ordine de idei: mini-posetutza 'ceea e proiectata cu o minte stramba...adica, saraca fata, daca are nevoie de un rimmel, ce face? descrie o linie intre plafon si podea sau adopta pozitia berzei? Avand in vedere ca aceasta poseta-pseudo-depozit-fals-inteleasa sta pe glezna unei persoane care nu demult se certa cu trustul de media Intact pentru o imagine editata de cineva ( SIC!!! da inca ce bine editata! ) in care o punea pe dansa, ( in curand " libera " )intr-o ipostaza...ma opresc aici, ca risc sa dau intr-ale extremelor :)
Revenind la un subiect ( care anume? am luato razna pe campurile Absurdistaniei ) as fi foarte interesat sa vad un sutien pentru genunchi, purtat, de o persoana, nu conteaza cine, oricine! numai simpla idee ma face sa rad! oare unde s-ar inchide? trebuie un nou sistem de masurare?:D

Lumea o ia razna din ce in ce mai mult, absorbind, asemeni gaurii negre etern-amanate de la CERN, tot mai multi oameni in fiecare zi. Mai ramanem noi cativa, neafectati, ce inca putem distinge realul de imaginar si binele de rau... ( aici ma refer la VOI nu la MINE :D eu sunt un 'epure. eu 'epuresc de zor, pe un pepene verde cu motor )

Anonim spunea...

...maine poimaine nu si`o mai leaga de picior...isi baga poseta in pantof=))=))sau o inghite...Doamne da`le minte=)))))k cn stie ce mai debiteaza..mnah...auliyah sunt=))ca sa ma semnez cik...

Anonim spunea...

deci ma bucur k mai intru si eu pe blogul vostru k ma mai informez si eu...asha cv nu as fi crezut k poate debita mintea unei persoane...lumea o ia razana rau de tot:))...da noah...suntem autentici.nu?=))...oricum modul in care ati prezentat articolul asta e super-tare frate=))..>:D<