23 mai, 2008

Un post mult prea realist pentru un titlu avangardist..(multumiti?)

Preturi.....bani....cultura... nu stiu daca va spun ceva cuvintele astea, noi doar le enumeram, insa ele au legaturi destul de "bolnavicioase"cu sotietatea naostra.

Sa incepem cu problema preturilor: azi suntem cam pornite pe toata lumea asta(cel putin eu--cozoumbrelul). Ca ce chestie sa coste un suc cu x lei mai mult, cand peste drum la 2 m
e cu 2x mai putin? Sincer...firmele astea ar cam trebui sa mai arunce o privire la costurile pe care le au ca inafara de o (dis)proportie a naibii de antipatica nu rezulta nimic din diferentele astea. Pentru ce platim noi de fapt?..de ce tre` sa fie un spatiu mai sacru decat altul??iata prima dovada ca..TRAIM INTR`O LUME PE DOS.

Dar sa continuam. Alta "mai boacana" vorba lui nea`Caragiale..k tot la el ajungem. Ce logica are o lume in care 600 de forinti = cam 9 lei, se transforma la casa in nici mai mult nici mai putin de 4 euro (aproape 15 lei), fapt transmis intr`un mod deosebit de compatimitor de catre o vanzatoare..la fel de scumpa ca magazinu` de care apartine.ELORE tot asa!!:))asta`i atitudinea;) Iata inca o data, ca traim intr`o lume pe dos.

Intr`o lume pe dos, <se fura telefoanele..ca dracii> [parafrazand o emotionanta manelo-simfonie in versete] si nu numai. Suntem alaturi de colega noastra, Toblerone, care in aceste momente sufera profund de pe urma pierderii a celui ce a fost si nu va mai fi, Samsung U600, luceafarul comunicarii tobleroniene, care acum se regaseste pe sine in Nirvana, fara indoiala..(daca se poate numi asa buzunarul unei "doamne cu pungi"...)
Dau citat pt suferinta ei; acum se exteriorize
aza pe mess si nu stie ca eu o dau publicitatii, dar asta e riscu` knd esti persoana publica:P:
alwaaayssssssssssssssss
toblerone: it'll be thereeeee
* : foreveeeer
* : alwayyys
* : if you told me to fight for yoouuu
* : i would...
* : take a look at my phoneeee
* : there's no price i won`t paaayyyy
* : to see that phone to meeeeeee
* : bring it baackkk

* : don`t take it awaaayy from me
* : because you don`t knoow
* : what it means to meee
* : oda telefonului
=))
Asa. inchei citatu ca doare. Toble, be strong.si a, da, condoleantele de rigoare...

Am enumerat cva de cultura..da` m`am emotionat acum, si nu prea stiu exact despre ce ar trebui sa scriu k "eu stau singura pe blog..si afara ploua.."(asta se canta:P). Ar mai fi multe de zis despre "lumea asta", pe dos si in alte domenii...
Dar inchei, insa nu fara a mai pomeni o data refrenul care tine loc si de concluzie..: traim intr`o lume pe dos; Argumentu` final: momentan, toble si ashchi discuta despre marimar, marar, si aprozare pe conf..sincer:))va pot da citate:P..da` prea multe detalii personale pt un post.

Cozoumbrelul;
+pe la fragede inceputuri, Toblerone si Aschi [ca dupaia s`au cam lasat de meserie].


48 de comentarii:

estetica blogului spunea...

telefonu din imagine nu e ca al meu,. cozoumbrelule=))



toblerone

Anonim spunea...

pai oricum nu mai ai telefonu' , deci ce conteaza daca nu e ca fostul tau ? :-" 8-}

estetica blogului spunea...

aoleu am inmormantat alt telefon:-s:))

estetica blogului spunea...

adica cum adica (repetitie intentionata:))) nu conteaza ca e alt telefon?? vrei sa fie jelit pe viata un samsung u 700 (sau cum i s-o zice) care nu are nicio legatura cu furtul? auzi la el, ce nemernic e...cica nu conteaza ca e nu a fost al meu....ati inmormantat alt telefon fratilor...ati gresit groapa....vai de tine cozoumbrelule, numa popa sa nu te faci....

toblerone

estetica blogului spunea...

tobleronule, lasa critica si multumeste`mi..asta inseamna k al tau e ink in viata.../sau zace neinmormantat crestineste prin vreun buzunar..amu` asta e.n`am studii in domeniu deci la ce te asteptai?:))

estetica blogului spunea...

toblerone afirma (ca nu m-ati auzit cand am spus:P)

vai de evlaviosii care ar putea sa cada pe mana ta....ne chemi aicea la alta inmormantare...e ca si cum ar muri ion si i-ai aduna pe toti de slujba unde ne pregatim sa o conducem pe maria pe ultimu drum...e garv..foarte grav.... mai ales ca imi lasi telefonu neinmormantat crestineste...pai asa se face?! cum mai ajunge el in Raiul comunicatiei? unde ti-e onoarea de "familista?" si mai vorbesti tu de lumea intoarsa pe dos.....

estetica blogului spunea...

unde`i mortu` nu e mortu`..da vorba nemernicului..ce cooonteaaza?!?[cozo:p]

estetica blogului spunea...

toblerone


cum adica unde e? iti spun eu unde e (=)))...doi morti la primarie....trei la prefectura...un telefon ciordit in bzuunar la renate...unu la solcanu nemtzesc...un U 600 langa m`shoes...

fir`ati ai naibii de nemernici...noroc ca`mi sunteti simpatici:))

Anonim spunea...

cum s inmormantezi ceva gresit:)):)))....????...xkt ar fi de mort tot il vezi....cozumbrelule popa greu te faci da dak ajungi preoteasa ai grija la c faci k te sanctioneaza aia d la parohie..;)

estetica blogului spunea...

toblerone:



ce v-ati adunat mai aicea (vorba lui moromete)?? sa`mi barfiti mie telefonu?? nu stiti mai ca nu e frumos sa vorbesti de cineva in absenta lui?? si telefonul ala era ca o personana pentru mine... rusinica...rusinicaaaaa

Anonim spunea...

plange orange youngu dupa el .... si asa sa blestemam un pic doar deh' cel al tau al tau sa fie .... sa naiba parte persoana aia de el (adica care este pe persoana fizica "vanzatoarea" ) sa i se descarce telefonu cand o sa aibe ai mai mare nevoie de el si sa ramana fara retea in mjloclul orasului... :D

Anonim spunea...

buna sunt ELODIA. Adica yo dispar si voua va arde de telefoane pierdute??

estetica blogului spunea...

firati ai naibii de nemernici k sunteti simpatici:)) dupa lupte seculare ce au durat 30 de ani am reusit sa las si yo un comm la postu asta:))

Anonim spunea...

deci sa moara telefonu' lu' toble' daca mai inteleg ce se petrece aici si cine care e =))) semnati-va , fratilor :))) [ma rog , surorilor] . Si in legatura cu sondajul ... poate fiindca nu ii faceti destula reclama si nu sunteti " vizionate" de destula lume ... si incercati sa scrieti subiecte care sunt pe placul majoritatii .. adica despre manele si tzatze 8-} .. NOT !!! .. adica despre tzatze puteti scrie , k eu unul nu va opresc :-" ...ba chiar v-as da comm'uri de numa numa ... ah , da , toblerone .. O MURIT ION SI MARIA ????? pfai' de capu' mio .... si shine mai da la vashi si uoi[da , ralu , tu] di halitura ? dilema ... >:)

estetica blogului spunea...

toblerone afirma:

eu despre tzatze nu scriu pe blog...imi ajunge ca le am, nu mai tre sa si scriu despre ele:))

estetica blogului spunea...

toble:

daca chiar vrei tu neaparat sa fie un articol despre asta, te lasam pe tine sa postezi...ce zici?--catre nemernicu`:))

Anonim spunea...

sa fiu a naibii de nemernic ce is de nu va scriu unu' de toti baietii carora le plac tzatzele sa dea un comm' =))))

Anonim spunea...

luuuuuuuuuuuux! Sa scrii despre tate nu-i prea interesant, altceva ii interesant cu ele. Dar voi, faraonilor, ati deviat de la subiect. Cum tzi-ai pierdut tel-ul k inca nu mi-ai povestit? Si preturile difera in functie de prestigiu si ambient. Oradea=Liberty City;)

Anonim spunea...

mah lasatzi tembelefoanele cei pierdut e pierdut :)) asa ca haida zu tzatzeeeeeeeeeee !!!!

Anonim spunea...

ca sa fie nr rotund=))[20]

estetica blogului spunea...

toble afirma:



si uite asa se face chat din blog...:)) :)) ce autentice suntem:)):))

Anonim spunea...

vad ca s-a deviat subiectu ... asa ca-mi permit si eu sa intreb "Da eu cu cine votez?" doar e campanie electorala .... si turmentat dupa cum mi s- mai spus ...doar dupa atatia mici BERE si tu... seman un pic cu cetateanul turmentat

de data asta sper sa nimeresc literele :))

estetica blogului spunea...

toble:



care "eu", ca suntem o gramada aicea? de la nemernici, la faraoni, pana la cozonaci si ciocolata gasesti tot ce vrei:)))

estetica blogului spunea...

toblerone:


eu acuma vad ca pe ecranu telefonului din poza scrie RIP=))))=))))))

doamne cozo ce minte diabolica ai=))))

Anonim spunea...

hm ... la cat de turmentat sunt am crezut ca vad doar "eu" dar acum imi dau seama ca suntem "noi" reformulez intrebarea "Noi cu cine votam?"
dar mai e o intrebare care ma framanta :)) Cati dintre voi aveti drept de vot? :-"

ps: iar ma batut sistemu prima data eroare, toblerone stie iar acum iar ma bat literele ... :)) =))

Anonim spunea...

voteaza cu faraoniiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Anonim spunea...

Desigur , cu jiji .

estetica blogului spunea...

baaaaii nu mai veniti beti p blog..k mai stii c iese dupaia..putin respect:))cu onorabilul domn Gavrilescu cu cine altcineva sa votezi:))

cozo:P

estetica blogului spunea...

toble:


exact...ce-i aicea?? carciuma?? hanu ancutzei? sau daca veniti...haideti macar cu o sticla de vin sa o impartim, sa ne inecam amaru toti :)))

estetica blogului spunea...

toble:



nici pe blog nu scapam de problema alcoolului?

=))))=)))

estetica blogului spunea...

toble:

miciBEREsi..eu...vezi ca betia trece...da commurile raman=)))

Anonim spunea...

pai ... nu ... da are cine sa ne ingrijeasca , nu ? :)))

Anonim spunea...

eh .... daca as avea buletin de oradea as vota cu onorabilul domn Gavrilescu, da cum nu candideaza si pe meleagurile mele :))

estetica blogului spunea...

toble:


haideti mai cu lamaia=)))))

estetica blogului spunea...

ooo..sa afle numa` k are un alegator sa vezi cum ia trenu si fuge acolo=))
[cozo]

Anonim spunea...

sunt mircea solcanu ghici care, ghici care, la naibaaaa
cine vine la gayfest?? ;;) :X poate gasim telefonu :D

Anonim spunea...

vin eu si'o aduc si pe renate , la naiba , hello , puii mei 8-} ah ... sa nu uit , o sa ne intalnim cu jerard p'acolo , ca cica lui ii plac castravetii ... =))

estetica blogului spunea...

toble:


mergeti mai la gayfest..nu faceti aicea gay-party din blog=))))

Anonim spunea...

ah , am uitat sa mentionez ... mie nu'mi plac castravetii , eu vin doar ca s'o insotesc pe renate sa-i car cei 1100 de euro k is grei si nu ii poate cara :))) o zis ca daca o ajut , imi da si mie vreo 300 >:D< deci facem o beutura-party pe blog :))) cum ii ... andra , te'ai trezit ? =))

estetica blogului spunea...

bai al dracu` de nemernic care esti antipatic:)))te iei de jerard??a si jerard se scrie gerarde..sau ceva de genu`:))..oricum..respecta`i originile frantuzesti(la nume):P

[cozo]

Anonim spunea...

Da-va drecu de stoarfe! Va bateti joc de gayfest si de dragutu de solcan. Daca n-as fi r.i.p.(dak v-ati gandit la prostii ati nimerit-o) dupa gayfest as veni la voi sa va cant ceva. Nemernicul si faraonul :PPPPPP, simpaticilor nu vreti sa cunoasteti o domnisoara adevarata 0732118221

estetica blogului spunea...

toble:


naomi draga/dragule...daca esti in cautare de stoarfe te inseli amarnic...ai gresit rau locu.....n-avem noi nevoie de cantarile tale...de fapt..nici nu tin minte sa fi zis careva ceva de asta...

poti sa canti la gayfest...manifesta-te acolo la bratz cu mircea solcanu ghici care, ghici care..la naiba...

multumim oricum ca ne citesti blogu...

estetica blogului spunea...

toble:


si inca ceva naomi...sa ne scrii o scrisoare de la gay-party`u ala sa postam pe blog despre asta...




nu...glumeam....nu ne scrie..pastreaza amintirile pentru tine:))))))

estetica blogului spunea...

cozo: a si fara numar nu se putea?:))..mna..nu stiu kre ii fraieru` kre sa iti faca minute, cat ai fi tu de adevarata, dar, de ce nu?..merita incercat;)

estetica blogului spunea...

toblerone:


daca iti gasesti "jumatatea" (naomi) dupa ce ti-ai lasat numaru aicea te punem sa platesti taxa ca iti faci reclama pe blog....ne multumim cu atata..chiar nu trinem neaparat sa fim chemate (cel putin eu nu)la nunta...

estetica blogului spunea...

cozo: propun altcva: dak intr`adevar iti gasesti prin agentia noastra jumatatea/sfertu`/optimea, ne dai de baute:P

estetica blogului spunea...

toble:



da...si mie imi convine...8 sticle de vin frantuzesc de pe valea loarei, doua baxuri de bere si de noi ai scapat....

cine mai vrea ceva sa zica acuma sau sa taca pe vecie...


deci..ne dai ori nu ne dai? ca "jumatatea" avem noi grija sa ti-o gasesti;)

Anonim spunea...

si ziceati de mine :)) cetateanul turmentat :))