28 mai, 2008

Being gay is soooo gay:))


Okay , deci in articolul de azi , care intr’un mod violent si extrem de confuz va fi creat de mine [ nenorocitu’] , cu alte adaugari dupa dorinta dioptriilor , va voi[vom] scrie despre gayfest si implicit despre a fi gay [nu , nu is , slava Domnului] .

Pentru inceput , va voi scrie despre GAYFEST si despre semnificatia acestei “ sarbatori” , din perspectiva persoanelor care o sarbatoresc si care sunt , implicit gay : “ GayFest este o acţiune proactivă prin care atragem atenţia asupra drepturilor pe care persoanele LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender/transsexuali) le au.” Si prin aceasta fraza v-am si aratat definitia LGBT’ului .

Eu nu inteleg un lucru … sunt de accord cu drepturile pe care aceste persoane le au , dar bai , frate , mai incet cu plansu’ , si anume ca vai , lumea nu ne ia in serios , vai , suntem o minoritate , vai , nu ne putem casatori , vai , ni se rupe sufletu’ . Citandu’l pe marele comediant , Chris Rock : “ Please , cut the fuckin’ shit , all’right ?” v’am si raspuns . Asa luptati voi pentru drepturile voastre , marsaluind in chiloti sau in costumatii revoltatoare in fata copiilor si a batranilor care , cu siguranta va blestema in gand , si rupandu’va in figuri provocatoare destinate doar dormitorului si barii de streaptease … mda , imi place idea voastra , numai daca ati fi toate femei “straight” cu tzatze mari si aproape goale , ar merge … ah , stai , ala ii mardi gras … dooh .

Ma rog , sa revenim la gaytatile noastre …am citit in Libertatea despre GayFestu’ de anu’ acesta , si anume ca la acest mars au participat doar vreo 400 de insi , insa securitatea a fost oferita de “numai” , si folosesc acest cuvant in mod ironic , bineinteles , 1500 de jandarmi . Bine mai , cate 3 gauri la fiecare de umplut , daca intelegeti … cica securitatea a fost mai sporita decat la summitu’ NATO . Trebuie sa recunosc , iti da de gandit faza asta … adica se pare ca cineva din Guvern adora castravetii … alt motiv nu cred ca ar fi putut exista pentru un numar atat de mare de jandarmi la un numar atat de mic de “tradatori de partid” … oricum , ziaristi de la libertatea au facut un test , si anume au intrat in multime cu o plasa in interiorul caruia era o cutie cu inscriptia “BOMBA” , iar ei se minunau cum ca n’au fost perchezitionati … pai cum sa fii perchezitionat , nu prea stii ce ganduri au gay’ii cand ii atingi … li se rdica steguletu’ , chestii … sincer , daca as fi fost jandarm , as fi perchezitionat doar femeile :-“ exista o gena a barbatilor care ii face pe barbati sa fie atrasi de lesbiene … intrebati orice barbat , si o sa vedeti … e un fapt care nu poate fi negat . Oricum , daca i’ar fi prins pe ziaristi , pun pariu ca nici cu o oferta cum ar fi un blowjob nu ar fi scapat de jandarmi J)

Pur si simplu nu inteleg ce te poate atrage de cealalta parte a taberei …poate e dorinta de explorare a sexualitatii , anturajul sau mai stiu eu ce … daca e anturajul , e de rau , tata’ . Cel mai bine il schimbi , si daca chiar vezi ca sexualitatea ta ii confuza , atunci exploreaz’o , nu ca iti zice cutare sa te iei dupa el.

Eu unul am fost socat sa aud ca mari artisti ai lumii sunt sau au fost gay/bi . Cand te uiti la un om , presupui totusi ca e normal[a se citi heterosexual] , nu ca atunci cand ajunge acasa , imediat isi astupa anusu’ cu un vibrator … acesti oameni , chiar daca au realizat chestii importante , dupa ce aflu asemenea lucruri , ei scad in ochii mei … nu ca ar fi un lucru”rau” … pentru altii , dar pentru mine este , si sunt sigur ca si pentru aprox 70 % din populatia lumii … De exemplu , am citit intr’un ziar [da , citesc multe ziare , ce altceva sa fac la scoala ? :-?? ] ca Marlon Brando ,[ za Godfather] , a avut perioade “bi”.. si anume a fost surprins “sufland in trompeta” in timp ce era casatorit cu copii … Din declaratia lui reiese ca : “eram curios , imi exploram sexualitatea” … la 45 de ani tu iti explorezi sexualitatea in felu ‘ asta , nu ? riiiight …. sa nu mai vorbesc de Dostoievski si Freddie Mercury …

Cam atat din partea nemernicului … va las in compania dioptriilor , si la naiba , hellooo … puii mei . >:D<



Nemernicu`

7 comentarii:

estetica blogului spunea...

sunt toblerone, ghici care, ghici care la naiba....

eu..am o intrebare pt voi:)) stiti cum puteti fi sadic cu un gay`?


.....


il aruncati intro groapa fara fund:))

e..bine...glumesc....asta nu inseamna ca o sa mergeti la gayfest sa ii luati pe sus....inchideti`i in Pestera Muierii...:)):)))

pana mea`....poate asta vroiau jandarmii aia sa faca cu ei:-?? oricum...sa fiu in locu lor..chiar ca nu m-as fi dus..si sa stiu ca mi-ar fi dat bani cat salaru lu esca pe un an... de fapt...tinand cont ca sunt fata....poate ca m-as fi dus:))


oricum....imi place ce-a facut nemernicu` din articolu nostru. la naiba, e tare..helloo???

Anonim spunea...

fi gay este....o fitza...vor sa iasa in evidenta cu ceva si da,chiar le iese...a da si mai ales chestia cu mariajul si cu adoptatul copiilor este o fitza ...in concluzie acesti oameni (cica) nu sunt intelesi da` pe bune acuma cina naiba poa` sa inteleaga asa ceva(mai ales batranii care habar nu au saracii de ce se manifesta tinerii de acelasi sex chiar in halu asta),ba mai mult vor si sa adopte copii,adica ce naiba,sa influenteze alti copii?e jalnic foarte multi adolescenti iau exemplu de la parintii lor gay si asta e grav...aicea e de vina plictiseala.pur si simplu altii nu au ce face decat sa iasa in evidenta cu ceva nasol,a fi gay e trendi acuma si chiar nu inteleg de ce(?!)


.....


obvious...this is so fuckin` hilarious!!

Anonim spunea...

Ce aveti cu gay? Mie-mi plac paradele lor. Ar trebui sa le dam drepturi si sa le aruncam flori. Dar inainte sa aruncam cu un pic de napalm sa scapam de ei.
Solutia este ff simpla:VADIM presedinte si avem o tara fara gay, unguri, evrei, tiagani si sper si americani.

estetica blogului spunea...

Aschiutza:

Nu am nimic deosebit impotriva gaylor, se spune ca te nasti cu asta, poate fi chiar o boala, dar trebuie sa recunoastem ca muuulti dintre ei isi iau aceasta titulatura doar pentru a se face remarcati prin ceva. Mai nou e foarte la moda sa fi gay sau cel putin sa adopti un look de genul asta.La o adica nu m`ar deranja o persoana de o alta orientare sexuala, dar nu inteleg de ce trebuie sa se faca atata tam-tam pe tema asta si de ce trebuie mediatizata atata. Sunt de parere ca cei care se manifesta in halul acesta nu o fac pentru ca simt asta sau pentru ca sunt gay cu adevarat, ci pentru a se afisa. Sincer nu cred ca au in sange o alta orientare sexuala.Asa cum nici heterosexualii nu tipa in gura mare pe strada ca au aceasta orientare sexuala, nici ei n`ar trebui sa faca lucrul asta atat de public. Cel mai bun lucru pe care l`ar putea face e sa fie impacati cu sine.
In plus, consider ca dreptul lor la adoptie e o mare aberatie, in primul rand pentru ca e importiva firii naturii. Nu poti avea simt matern/patern daca nu ai o orientare sexuala sper genul complementar. Femeia si barbatul au fost creati de sex opus tocmai pentru a fi capabili de reproducere, functie o data cu care se naste si simtul matern/patern. Din moment ce nu esti capabil de procreatie cu acelasi gen, nu vad cum ai putea avea acest simt. Asa cum a precizat si nemernicu` in post, ganditi-va ce exempu i s`ar oferi copilului crescut intr-o astfel de familie, ce suferinte ar trebui sa indure mai ales in copilarie, dar si in adolescenta, si ce lacune in gandirea sexuala i`ar creea o astfel de educatie.Of course, din nou fitza...

Anonim spunea...

deci mai hahalerelor care sunteti acolo eu v-as lua si v-as baga la dusurile de la Auschwitz.As fi dat 10000$ sa va bata aia 1500 de jandarmi cu bulanele(doar sunt destule gauri) da mio fost mila de ce parada ar fi iesit atunci.acuma serios vorbind eu n-am nimic cu ei(numa i-as epura) da macar sa nu faca parade si mai stiu eu ce festivale(vezi cluburile de gay din romania care incurajeaza asa ceva) sa-si faca sodomiile la ei acasa(mancavar sobiboru sa va manance)

Anonim spunea...

ma bucur ca v'a placut ... va voi mai incanta[sper] si cu alte subiecte , primite de la dioptrii :D la naiba , hellooo

Anonim spunea...

am o dilema privind chestiile
un gay se marita sau se insoara?