01 iunie, 2008

Frunza verde de votare, Dam GM in numar mare

Dragi alegatori si nu numai, au trecut vremurile in care aveai nevoie de scrisori sa iti santajezi contracandidatii ca sa pui mana pe un mandat, sa devii cel dintai intre fruntasii politici intr`un oras de gogomani...

Va prezentam Catavencul modern, care a revolutionat toate strategiile in materie de campanie electorala.Astfel, dupa ce si-a tras computer, mess, id, blog, un avatar sarmant si niste gagici care sa`i imparta cartile de vizita pe centru, s-a apucat sa`si faca rost de votuletze..Si da`i cu status, da`i cu gm..Statusu` se vede, iar gm`urile suna cam asa: " maine ii votul am emotii .sunt la pozitia 21 Black Jack pe buletinul de vot pe penultima pagina, cine poate sa vine sa isi aduca si catelul daca pote vota ca de fiecare vot am nevoie ms mult ppl GM"
"maine ii ziua votului pls pps nu uitati oricine are drept de vot sa il aduceti ms mult de sprijin GM mai sunt 7 ore LOL serios
ca am emotii Nu uitati sa mergeti la vot, pls fiecare votuletz conteaza ms mult GM"

Nu prea intelegem de ce se emotioneaza asa...emotiile is cam disproportionate in comparatie cu sansele...dar, sa nu fim insensibili si sa`l sustinem..cateilor, purceilor, si nu in ult rand oamenilor din lumea intreaga, mergeti si faceti`i "cataru`" la stimabilul...aveti numa` grija cu cateii, sa nu`si dea duhu` pe drum..tinand cont k au trecut de 18 ani..e cam mult pt puterile lor.
Oricum , merita, au pregatit special un pahar cu cerneala, si toti cainii isi baga laba in el si isi pun "amprenta" pe vot..

Eu in locu` vostru...n-as indrazni sa nu`l votez..ca cine stie cand te trezesti cu jack black in casa sa-ti traga 21 de palmi..daca OTI vota cu el de ce n-ai face`o?iar acum..nu in ultimul rand,sa ne adresam materialistilor: daca vreti VALUTA votati cu jiji.. el macar nu va streseaza cu gmurile..

Si sa ne adresam si copiilor care NU pot merge la vot si au ramas singuri acasa pt ca animalele si parintii s-au dus sa`l sustina pe jack black..Vedeti`va de 1 iunie si da`ti`le incolo de votari..la multzi ani mare;;)

Mnoah...mergeti mai la vot, tradatori de partid ce sunteti!:))
Ce v-ati adunat aicea pe blog???

Cozo si Toble

2 comentarii:

Anonim spunea...

am votat cu biro rozalia 8-}

estetica blogului spunea...

toble:

tradator de partid ce esti!


[:))]