16 decembrie, 2007

Vrei sa fii... Conquiztador?


In acest articol voi face reclama in mod gratuit si dezinteresat unui loc foarte simpatic noua, pe care il frecventam deseori, seara, si unde intalnim oameni care de care mai ciuda..aa interesanti. Nu, nu e Columbus Cafe, nici vreun alt..local[;)], e un site unde, neavand nicio ocupatie, satul de ddd si de alte ocupatiuni, intri, iti faci un regat cu nume bengos, [ex:hartiedeperete, desktop, snucaruls etc], si te pui pe cucerit teritorii. Partea buna e ca mai faci si bani, mai cva k la emisiunea lui Iantu.[pap si aripioare:))].
Exista si aici, moderator, ba kiar mai multi, printre care se afla si Cea-care-nu-trebuie-numita, f amabila, care, isi fac treaba la sectiunea chat si discuta cu tine, te indruma p calea cea buna etc. Nu voi spune despre alte lucruri pe care le discuta, k te tin mai rau decat in comunism,( sa nu vorbesti alta limba, sa nu iti exprimi parerea despre ei), si fac pe securistii cu tn, asta kiar nu mai conteaza, si k iti dau ban, pentru k la urma urmei sunt un rau necesar, ca spanul pentru Harap-alb:P

Partea si mai buna e ca, da`le doamne sanatate la inventatori, au facut din joc un spatiu de culturalizare. Si anume, el consta intr`o succesiune de intrebari de cultura generala, (si mai putin generala, da prinde bn si aia, mai dai la nimereala si mkr afli cva nou).Exista si intrebari de genu..cati dinti avea dinozauru tiranozaurus rex din primul deceniu al epocii cutare, dar nu se stie cand ai nevoie si de asta..daca vine cineva la tine pe strada si te intreaba, tre sa stii:)).

V`am facut curiosi asa`i?..Nu e niciun secret, site`u il stie deja multa lume si se numeste http://www.conquiztador.ro/ :P
Dak te crezi mare smecher si detii informatii despre folosirea unui alt limbaj de comunicare nespecific Romaniei, poti incerca si : www.conquiztador.de , sau www.conquiztador.hu sau ce limba ai mai stii, poate gasesti conquiztador si`n limba aia:P Ideea e: te culturalizezi, faci bani, si mai si ai ocazia sa socializezi, pentru ca exista si sectiunea Chatador.Acolo sunt tineri minunati, si poate dai si de noi, si nu cred ca am fi greu de recunoscut:)).Ceva scrantiti la cap daca vezi...;)

Cam atat am de spus. Cum zice aschiutza..."Da-le-n gura prin cultura!":))

p.s. :sunt eu, cozoumbrelul, am uitat sa precizez:P

Niciun comentariu: